15:00

Gantesbo IBK (02/03)

Referat: Vimmerby IBK (P01) - Gantesbo IBK (02/03)

Inför Lördagens match mot Vimmerby borta hade jag förhoppningar óm en jämn kamp,men har egentligen ingenting att hämta denna dag.
Efter 1.49 knackar en hemmaspelare en backhand stenhårt ribba in snyggt men kanske något turligt.2:an däremot är snyggt spelat genom hela vårat slott och direktavslut otagbart för Oskar.4-0 emot efter 06:31 så byter vi målvakt till Kazper som lyckas freda målet perioden ut,vi skapar några lägen som vi borde gjort mål på.
I andra vaskar vi om lite och efter 2.01 så gör Eriksson vårat första mål men får 5-1 mot oss efter 6 minuter Eriksson gör 5-2 efter 9.43. Hemmalaget får göra både 6-2 och vid 7-2 tycker vi säsongens mest ojämna domare missar ett solklart slag som leder fram till målet samt vägrar diskutera detta med Arvid.Efter detta får vi en kompensationsutvisning och efter 14:58
lyckas dom döma en högst tveksam straff till oss samt 2+10 till Arvid protest/osportsligt uppträdande.På den efterföljande straffen är Eriksson stensäker.
Hemalaget 8-3 när dom spelar 5-3 överläge mot oss i början på 3:de och resten av perioden blir en transportsträcka för hemmalaget.
Trist att åka över 30 mil och få storstryk och bli överkörda av ettt 01 lag (9 st 01:or).